Het laatste nieuws
voor Psychiaters

4 juli 2017
5
Terug

GGNet Zutphen winnaar co-schapprijs Psychiatrie!

Op 14 juni jl. werden op de Medische Faculteitsvereniging Nijmegen de prijzen uitgereikt voor de beste co-schappen van 2016. Deze verkiezing wordt jaarlijks georganiseerd door co-assistenten die hun geneeskunde opleiding volgen aan de Radboud Universiteit.

GGNet Acute Zorg Zutphen (locatie Gelre Ziekenhuis) won deze prijs voor het co-schap Psychiatrie, speciaal met het thema ‘Feedback’ De co-assistenten zijn zeer positief over de opleidingen bij GGNet. Volgens hen biedt GGNet een stimulerende leeromgeving waarbij veel ruimte is voor eigen initiatief. De begeleiding en sfeer zijn prettig; naast de dagelijkse begeleiding door de aios psychiatrie, is er ook laagdrempelig contact met de psychiaters zelf. Daarnaast maakt de brede variatie aan ziektebeelden waar de co-assistenten mee te maken krijgen, de opleiding erg interessant.

Team Zutphen’ is blij met deze prijs: “De prijs is een bevestiging dat we prima opleidingsklimaat bieden” aldus Dr. P. Naarding, psychiater en A-opleider bij GGNet. We hopen op deze manier extra geneeskundestudenten te kunnen enthousiasmeren voor het mooie vak van psychiater.