Het laatste nieuws
voor Psychiaters

2 november 2021
5
Terug

Jasper van Oort zal zijn proefschrift genaamd ‘The stressed brain in health and psychopathology: A transdiagnostic approach’ verdedigen op 9 november 2021

Beste (ex)collega’s, familie en vrienden van Jasper van Oort,

 

Op dinsdag 9 november 2021 om 12:30 zal Jasper zijn proefschrift genaamd ‘The stressed brain in health and psychopathology: A transdiagnostic approach’ verdedigen. U bent van harte uitgenodigd om de promotieplechtigheid en de aansluitende receptie bij te wonen in de Aula van de Radboud Universiteit, Comeniuslaan 2, 6525 HP, Nijmegen. U kunt gebruik maken van parkeergarage P6 (Grotiusgebouw), Montessorilaan 10, Nijmegen

Vanwege mogelijke veranderingen in de coronamaatregelen zouden wij graag willen weten of u de promotieplechtigheid en/of receptie bijwoont vòòr 31 oktober en via dit formulier  In de Aula blijft de 1,5 meter regel van kracht. Daarnaast het verzoek om thuis een zelf-test te doen. (Een coronatoegangsbewijs is niet verplicht).

U kunt de promotieplechtigheid ook online bijwonen via de volgende link: www.ru.nl/aula/livestream.

Jasper’s cadeau – “Meet in the Middle”: 

Jasper heeft zijn promotietraject versneld afgerond vanwege de kans op een positie als postdoctorale onderzoeker in de Verenigde staten. Hij zal zijn academische loopbaan de komende twee jaar vervolgen bij The Laboratory of Neuroimaging, Bethesda, Maryland, US verbonden aan the National Institute on Alcohol Abuse and Alcoholism (NIAAA). Jasper wil graag op reis met zijn vriendin Marscha en spaart voor een “Meet in the Middle” trip naar IJsland. Om deze mijlpaal te vieren zullen wij een financiële bijdrage leveren aan deze reis. Daarnaast geven we hem een klein cadeau dat in zijn koffer past. Als u graag aansluit bij dit gezamenlijke cadeau voor Jasper, stuur uw financiële bijdrage dan vóór Zondag 7 november 2021.

Als u een bijdrage wil leveren:

  1. Dan kunt u gebruik maken van dit ‘open’ betaalverzoek en vermeld daarbij uw volledige naam s.v.p. door een bericht toe te voegen.
  2. Of deze overschrijven naar NL07INGB0002095191, t.n.v. BHAC Vlamings en vermeld ‘Jasper’s defense’ en uw volledige naam in de betaalomschrijving.

Aanvullende vragen:

Als de coronamaatregelen veranderen en dit gevolgen heeft voor de gelegenheid dan zullen wij u zo spoedig mogelijk informeren. Heeft u aanvullende vragen over Jasper’s promotieplechtigheid ook dan kunt u contact opnemen met Bart Vlamings of Arne Jon Van Tienhoven (Promotie.Jasper.van.Oort@gmail.com).

 

Jasper’s Paranimfen,

Bart Vlamings en Arne Jon van Tienhoven