Het laatste nieuws
voor Psychiaters

26 april 2022
5
Terug

Prof. dr. Indira Tendolkar is benoemd tot hoofd van de afdeling Psychiatrie Radboudumc

19 april 2022:

Met veel genoegen laten we jullie weten dat prof. dr. Indira Tendolkar is benoemd tot hoofd van de afdeling Psychiatrie. Zoals velen waarschijnlijk weten, is Indira sinds november 2020 al aan de afdeling verbonden als afdelingshoofd ad interim en vormde zij samen met Hendrik Ermers de leiding van Psychiatrie. Ze heeft zich intensief ingezet voor de afdeling tijdens het ziekbed en ook na het overlijden van voormalig afdelingshoofd en zeer gewaardeerde collega prof. dr. Aart Schene.

Indira over haar benoeming: “To have a significant impact on health(care), dat is waar we naar streven bij het Radboudumc. Ik ben er van overtuigd dat goede gezondheidszorg niet kan bestaan zonder aandacht voor het mentale aspect. En ik zet mij dan ook graag in om te kijken hoe we als zorgprofessionals een positieve bijdrage kunnen leveren aan de mentale gezondheid van onze patiënten. Als ad interim afdelingshoofd ben ik de afgelopen periode al verbonden geweest aan de afdeling, graag wil ik de collega’s bedanken voor het vertrouwen dat ze mij hebben gegeven in een roerige periode en ik kijk vol energie uit naar de toekomst.”