Ik ben een Psychiater...

Voorzitter OOR Nederland

Ik ben inmiddels 16 jaar werkzaam op de afdeling psychiatrie van het Radboudumc. Sinds 2010 ben ik hoofd opleiding van het onderwijsconsortium. Ik probeer mijn kennis en fascinatie voor dit mooie en bijzondere vak met enthousiasme over te brengen op de AIOS in deze regio. Naast het opleiden van AIOS houd ik me bezig met onderzoek en natuurlijk patiëntenzorg (ouderen en ziekenhuispsychiatrie).

Indira Tendolkar

 

 • “Binnen GGNet hebben we de meester-gezel relatie hoog in het vaandel staan en leiden we je op tot een allround psychiater, die oog heeft voor het unieke van de patiënt en de gevolgen die dat heeft voor het functioneren in het dagelijks leven”.  


  Paul Naarding
 • “De opleiding binnen Rijnstate is uniek in zijn soort. Je leert hier bij uitstek als medisch specialist met een brede biopsychosociale blik, inclusief psychotherapeutische kennis en vaardigheden, patiënten te diagnosticeren en behandelen. Dit is in Rijnstate altijd dynamisch, zeer gevarieerd en uitdagend!”


  Jeroen van Waarde
 • “Opleider van Pro Persona”.


  Mario Braakman
 • Ik probeer mijn kennis en fascinatie voor dit mooie en bijzondere vak met enthousiasme over te brengen op de AIOS in deze regio.


  Indira Tendolkar