Ik ben een Psychiater...

Voorzitter OOR Nederland

Ik ben inmiddels 16 jaar werkzaam op de afdeling psychiatrie van het Radboudumc. Sinds 2010 ben ik hoofd opleiding van het onderwijsconsortium. Ik probeer mijn kennis en fascinatie voor dit mooie en bijzondere vak met enthousiasme over te brengen op de AIOS in deze regio. Naast het opleiden van AIOS houd ik me bezig met onderzoek en natuurlijk patiëntenzorg (ouderen en ziekenhuispsychiatrie).

Indira Tendolkar

 

  • “De opleiding binnen Rijnstate is uniek in zijn soort. Je leert hier bij uitstek als medisch specialist met een brede biopsychosociale blik, inclusief psychotherapeutische kennis en vaardigheden, patiënten te diagnosticeren en behandelen. Dit is in Rijnstate altijd dynamisch, zeer gevarieerd en uitdagend!”


    Jeroen van Waarde
  • Bij de opleiding psychiatrie van Pro Persona zijn we er primair op gericht om een vakvrouw of vakman af te leveren die in de volle breedte is opgeleid met daarbij ook de nodige aandacht voor medisch leiderschap.  


    Mario Braakman
  • Bij GGNet krijg je de mogelijkheid je te ontwikkelen tot allround psychiater vanwege ons diverse aanbod aan klinische, outreachende en poliklinische stages. Bovendien krijg je de kans je te verdiepen in bepaalde deelgebieden die bij ons sterk vertegenwoordigd zijn, zoals eetstoornissen, persoonlijkheidsstoornissen, ouderenpsychiatrie, forensische psychiatrie en ziekenhuispsychiatrie (waaronder ECT).’   


    Jurjen Luykx